Coaching

Als coach faciliteer ik je groei en help ik je je volle potentie te realiseren. Ongeacht hoe succesvol je al bent in het leven, als coach kan ik jou helpen je meest ideale leven te creëren en te leiden. Voor de een betekent dit slechts het puntje op de i te vinden en voor de ander het overwinnen van veel grotere blokkades en uitdagingen. 

Wat je coachingsvraag of uitdaging ook is, wij beginnen altijd met een intake gesprek…

… in een intake gesprek wordt duidelijk wat je “echt” wilt en wat je weerhoudt!

De intake is meteen onze eerste coaching’s sessie. 

Een zeer waardevolle en belangrijke sessie. Hier wordt duidelijk wat er echt speelt, wat je zielsverlangen is, wat je belemmert, welke uitdagingen je ondervindt en wat de mogelijkheden zijn voor je toekomst. Je weet meteen of het klikt tussen ons en je krijgt een voorproefje op het yoga aspect van de coaching. De sessie duurt 1,5 uur en is gratis. 

" We beg for freedom, recognition and love from others, forgetting that our happiness, acceptance and worth are up to us, that they are achieved through an inward journey toward the Self, never outward."
Acharya Shunya

Workshops

Introductie Workshop “Mastering Your Mind” 

In deze anderhalf uur durende introductie workshop maak je kennis met de tools en technieken hoe je meester kunt worden van je eigen mind, je gedachten, gevoelens en acties. Leer te handelen niet alleen vanuit je hoofd maar ook vanuit je hart. Bevrijd jezelf van beperkende denkbeelden en patronen

Wanneer: 

Donderdagavond 26 oktober 19:30 – 21:00 uur of zaterdagochtend 28 oktober 9:30 – 11:00 uur

Waar:

Gezellig in het centrum van Haarlem bij Double Dutch in de Schagchelstraat 15

Meld je hier aan voor: donderdag of: zaterdag!

Deze workshop is slechts 10 euro en is een voorproefje op de 5 weekse workshop in Januari en Februari 2024. Daarover snel meer…

———————-

Wil je graag een workshop organiseren in je bedrijf?

Toegespitst op de behoefte van de groep, maak ik een interactief, effectief en ontspannen programma. 

————————

Breng gedachten, lichaam en ziel in balans en haal het beste uit je mensen. Leer de tools om rust te creëren in je hoofd in een stressvolle werkomgeving om optimaal te kunnen blijven presteren.