Coaching

Als coach faciliteer ik je groei en help ik je je volle potentie te realiseren. Ongeacht hoe succesvol je al bent in het leven, als coach kan ik jou helpen je meest ideale leven te creëren en te leiden. 

Voor de een betekent dit slechts het puntje op de i te vinden en voor de ander het overwinnen van veel grotere blokkades en uitdagingen. 

Ik coach voornamelijk ondernemers, executives en leidinggevende met stress management, balans issues, mind management en zingeving.

Wat je coachingsvraag of uitdaging ook is, wij beginnen altijd met een intake gesprek…

… in een intake gesprek wordt duidelijk waar je verlangen ligt en wat je ervan weerhoudt!

De intake is meteen onze eerste coaching’s sessie. 

Een zeer waardevolle en belangrijke sessie. Hier wordt duidelijk wat er echt speelt, wat je zielsverlangen is, wat je belemmert, welke uitdagingen je ondervindt en wat de mogelijkheden zijn voor je toekomst. Je weet meteen of het klikt tussen ons en je krijgt op basis van je numerologie te weten welke yoga of meditatie precies bij jou past. 

De sessie duurt 1,5 uur en is gratis. 

"A New Life is but a New Mind"
James Allen

Trainingen

 

Ik verzorg workshops en trainingen voor bedrijven, executives, individuele ondernemers en leidinggevende meestal rond het thema: 

“Mastering Your Mind”

In deze trainingen en workshops werk je aan het verkrijgen van meesterschap over je eigen mind. Je leert alles over de kracht van je gedachten, de werking van je mind en de rol van je lichaam en ziel daarin.

Je mind is voortdurend in beweging. Wij denken graag in extremen, in patronen, hebben een interne saboteur in onze mind en we kunnen ons makkelijk laten leiden door onze zintuigen of onze overidentificatie met ons ego.

Je mind is het meest cruciale aspect van wie jij bent. Heb jij overwegend positieve gedachten dan zal jouw leven er vrij rooskleurig uit zien, zijn ze overwegend negatief of boos, dan zal dat je levenservaring zijn. We investeren onze tijd, onze energie en zelfs ons geld aan allerlei factoren die buiten onszelf liggen terwijl onze beleving en de uiting van ons gevoel allemaal gebeurd met binnen onze mind. Een mind die wel degelijk getraind kan worden, die je kunt ontwikkelen. Karakter is niet meer dan een groep herhaalde gewoonte en nieuwe herhaalde gewoonte kunnen karakter hervormen.

Wat zou het voor jou betekenen als je de volledige controle hebt over dit meest cruciale aspect van je zijn? Als je in staat bent om gedachten niet alleen te controleren maar ook te sturen en richten op wat je wilt bereiken?

Hoe zou het zijn als je een leven voor jezelf creeert waarin je optimaal presteert op je werk terwijl je volledige rust ervaart in je zijn, geen stress, harte en hoofd volledig in balans? Wat zou jou dat geven? Wat zou dat de mensen in je bedrijf geven? Hoe zou dat de toekomst beïnvloeden?

De trainingen en workshops zijn een mooie mix tussen theorie, mind management, interactie, ademhalingsoefeningen en yoga.

 

 

———————-

Wil je graag een workshop organiseren in je bedrijf?

Toegespitst op de behoefte van de groep, maak ik een effectief, inspirerend, interactief en ontspannen programma. 

————————

Breng gedachten, lichaam en ziel in balans en haal het beste uit je mensen. Leer de tools om rust te creëren in je hoofd in een stressvolle werkomgeving om optimaal te kunnen blijven presteren.